Zebra ZC300

Zebra ZC300

Professionell men användarvänlig

Oavsett om du vill skriva ut ID-kort, medlemskort eller betalkort är den nya ZC300-kortskrivaren utformad för att göra jobbet bättre, snabbare och enklare. Du kan göra enkelsidiga eller dubbelsidiga magnetband eller kontaktlösa kort i färg eller svartvitt med några få klick. Och med den banbrytande designen kan du få tryckta kort var du än behöver dem.

Det har aldrig varit lättare
Med plug-and-play-implementering, kortmatarjustering, intuitiva ikoner och gränssnitt är ZC300/ZC350-serien lätt att integrera, använda och hantera. Bandbyte är stort sett ”idiotsäkert”, och den revolutionerande dragkonstruktionen gör läsning och inmatning av kort enklare än någonsin tidigare.

Avancerade funktioner
ZC300/ZC350-serien är packad med avancerade funktioner för korttillverkning. Skriv ut vad du vill, när du vill, nästan var som helst – enkelsidiga eller dubbelsidiga kant-till-kant monokroma och färgkort med nya band som erbjuder specialfärger och specialeffekter.

Anpassad för alla branscher
Även om ZC300/ZC350 är gjord för företag har den alla funktioner som behövs för att passa in på ställen med kundmottagning – från företagskontor till universitetet och butiker.

pdf Ladda ner datablad

Super kampanjpris på Zebra ZC300-paketet

Zebra ZC300 kortskrivare som ensidig modell levereras som ett komplett startpaket inkl.

  • Zebra ZC300 enkelsidig modell
  • 300 glansiga vita premiumplastkort
  • 1 del. band med fyrfärgstryck för 300 utskrifter / korta sidor
  •  del. CardPresso XXS design / utskriftsprogram
  • 1 provpaket med olika korthållare, jojo, klämmor och linor

Allt du behöver för att skriva ut professionella ID-kort, studentkort eller andra plastkort.

Kampanjpris
6.999 DKK

Beställ kampanjen här